Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Vastgoedportefeuille

Nieuwe kantoren

Rennes - France

Dit nieuwe kantoorpand werd gebouwd volgens de energienormen en ligt ten zuidoosten van Rennes in een nieuwe tertiaire zone waar met name het hoofdkantoor van Crédit Agricole van het departement Ille et Vilaine, Altran Technologies en Ernst & Young gevestigd zijn. De bereikbaarheid van deze zone, in de nabijheid van de rondweg en grote verkeersaders, zal in 2018 nog beter worden door de ingebruikname van de tweede metrolijn van Rennes Métropole.

Huurders BookingCom

Booking.com, filiaal van de op de Nasdaq-beurs genoteerde groep Priceline.com, is een online hotelboekingssite. De in 40 talen beschikbare website werd opgericht in 1996 en biedt de voordeligste tarieven voor alle soorten hotelaccommodatie. Dagelijks worden niet minder dan 475.000 overnachtingen geboekt via Booking.com. In het pand La Courrouze werken 40 medewerkers die belast zijn met de klantbetrekkingen. De groep telt wereldwijd 5.500 medewerkers.

Huurders CFA

CFA is het projectontwikkelingsfiliaal van de financiële groep Duval. CFA telt 95 medewerkers, maakt een omzet van € 171 miljoen en houdt zich bezig met alle projectontwikkelingssectoren in geheel Frankrijk via 8 regionale kantoren. Het kantoor van La Courrouze telt 45 medewerkers voor de sectoren Bretagne en Normandië.

Sector

Kantoren

Prijs ICK

1,88€M

Rendement**

7,50% ICK*


Eigenschappen