CORUM XL
CORUM XL investeert in vastgoed wereldwijd en is bekroond tot meest veelbelovende vastgoedfonds van 2019 (Le Particulier).
6,26% Bruto dividend in 2019*
Beleggen vanaf: € 189 
(inclusief kosten en inschrijvingscommissie)
Rendementsdoelstelling van 10% over 10 jaar (IRR)**
(niet gegarandeerd)
+2,16% Stijging van de aandeelprijs
Sinds 1 april 2018 is de prijs van het aandeel CORUM XL gestegen van € 185 naar € 189.
Deze stijging is het resultaat van een waardebepaling van het vermogen van CORUM XL in het eerste jaar.

*Bruto dividend: een percentage van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders, vóór belastingen.

**Internal rate of return: meet het rendement van de investering over een bepaalde periode. Het houdt rekening met de evolutie van de eenheidswaarde en de uitgekeerde dividenden.

De aankoop van CORUM XL-aandelen is een vastgoedinvestering: het is een lange termijn belegging met beperkte liquiditeit, er bestaat een risico van kapitaalverlies en de inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.

CORUM: beleggen op maat met een award-winning marktleider

"Mede dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, het bewezen track record en onze award-winning fondsen, kan CORUM de Nederlandse belegger verschillende investeringsmogelijkheden aanbieden."

Frédéric Puzin - CEO van CORUM
De strategie van CORUM
Het team van CORUM
Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn waarbij een risico op verlies van kapitaal bestaat door veranderingen in de vastgoedmarkten en valutakoersen. Inkomsten zijn niet gegarandeerd, deze zijn afhankelijk van de prestaties van het fonds. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De liquiditeit is beperkt, de beheermaatschappij garandeert de terugverkoop van de aandelen niet. En zoals bij elke investering zijn prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomstige prestaties.