Corum XL
Corum XL investeert in vastgoed wereldwijd en is bekroond tot meest veelbelovende vastgoedfonds van 2019 (Le Particulier).
Eurozone en daarbuiten
Een investeringsstrategie in de eurozone (exclusief Frankrijk) en daarbuiten
Potentiële valutawinsten
Experts analyseren vastgoedcycli en valuta
12.000+ aandeelhouders
Reeds 12.000+ aandeelhouders vertrouwen ons
7,91% Bruto dividend in 2018*
(exclusief 2,16% netto waardestijging van het aandeel)
Beleggen vanaf: € 189 
(inclusief kosten en inschrijvingscommissie)
Rendementsdoelstelling van 10% over 10 jaar (IRR)**
(niet gegarandeerd)

Corum XL: een van de meest veelbelovende vastgoedfondsen van 2019

Onderscheiding door 'Le Particulier' gepubliceerd in september 2018 (categorie: 'gediversifieerde vastgoedfonds dat korter dan 4 jaar bestaat'), op basis van drie criteria: toekomstperspectieven, prestaties en intrinsieke kwaliteit.

Corum XL behaalt in 2018 zeer goede prestaties met een rendement van 7,91%. De beste prestatie op de markt volgens het klassement van Franse Institut de l'Epargne Immobilière et Foncière.

*Bruto dividend: een percentage van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders, vóór belastingen, exclusief 2,16% netto waardestijging van het aandeel in het jaar 2018. 

**Internal rate of return: meet het rendement van de investering over een bepaalde periode. Het houdt rekening met de evolutie van de eenheidswaarde en de uitgekeerde dividenden.

De aankoop van Corum XL aandelen is een vastgoedinvestering: het is een lange termijn belegging met beperkte liquiditeit, er bestaat een risico van kapitaalverlies en de inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.

€500+ miljoen
Kapitalisatie op 30.09.2019
24 vastgoedobjecten in 9 landen
Onroerend goed op 30.09.2019

Het belegd vermogen komt overeen met de omvang van het vastgoedfonds. Deze wordt berekend door de inschrijvingsprijs te vermenigvuldigen met het aantal uitstaande aandelen.

Inschrijvingsvoorwaarden
Vanaf € 189 (inclusief kosten en inschrijvingscommissie)
100% online inschrijving of met een adviseur
Download de Highlights van het 3e kwartaal 2019

Corum: beleggen op maat met een award-winning marktleider

"Mede dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, het bewezen track record en onze award-winning fondsen, kan Corum de Nederlandse belegger verschillende investeringsmogelijkheden aanbieden."

Frédéric Puzin - CEO van Corum
Het team van Corum
De strategie van Corum