CORUM Origin
CORUM Origin belegt in vastgoed in de eurozone. Uitgeroepen tot beste vastgoedfonds van 2017, 2018 en 2019 (Le Particulier).
Prestaties CORUM Origin
6,25% Bruto dividend in 2018* 
(exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel) 
Doelstelling van 6% rendement per jaar sinds 2012 steevast overschreden.
 
5,65% Effectief rendement over de afgelopen 5 jaar**
 
Rendementscurve

*Bruto dividend: een percentage van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders, vóór Franse en buitenlandse belastingen, exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel in het jaar 2019. 
**Effectief rendement: meet de rentabiliteit van CORUM Origin over 5 jaar, rekening houdend met de ontwikkeling van de aandeelprijs, de inschrijfkosten en de aan de beleggers uitgekeerde inkomsten over de periode.
De aankoop van CORUM Origin aandelen is een vastgoedinvestering: het is een lange termijn belegging met beperkte liquiditeit, er bestaat een risico van kapitaalverlies en de inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.

 

Jaarlijkse beoordeling door onafhankelijke experts
+9% Stijging van het aandeel sinds 2012
Onafhankelijke experts beoordelen jaarlijks de waarde van de Corum Origin vastgoedportefeuille. Sinds de oprichting in 2012 is de waarde van het aandeel Corum Origin gestegen van € 1.000 naar € 1.090.

Dit is een vastgoedbelegging op lange termijn met beperkte liquiditeit, er is een risico van kapitaalverlies en inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten.

CORUM: beleggen op maat met een award-winning marktleider

"Mede dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, het bewezen track record en onze award-winning fondsen, kan CORUM de Nederlandse belegger verschillende investeringsmogelijkheden aanbieden."

Frédéric Puzin - CEO van CORUM
Het team van CORUM
De strategie van CORUM
Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn waarbij een risico op verlies van kapitaal bestaat door veranderingen in de vastgoedmarkten en valutakoersen. Inkomsten zijn niet gegarandeerd, deze zijn afhankelijk van de prestaties van het fonds. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De liquiditeit is beperkt, de beheermaatschappij garandeert de terugverkoop van de aandelen niet. En zoals bij elke investering zijn prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomstige prestaties.