CORUM Origin
CORUM Origin belegt in vastgoed in de eurozone. Uitgeroepen tot beste vastgoedfonds van 2017, 2018 en 2019 (Le Particulier).
Een doelstelling van 6%
Een niet-gewaarborgd rendement dat sinds 2012 jaar na jaar is overschreden
Gediversifieerde vastgoedportefeuille
Spreiding in 13 landen en 6 sectoren binnen de eurozone
30.000+ aandeelhouders
Wij hebben het vertrouwen van meer dan 30.000 aandeelhouders

6,25% Bruto dividend in 2018* 

(exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel) 

Beleggen vanaf: € 1.090 
(inclusief kosten en inschrijvingscommissie)

*Bruto dividend: een percentage van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders, vóór Franse en buitenlandse belastingen, exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel in het jaar 2019. De aankoop van CORUM Origin-aandelen is een vastgoedinvestering: het is een lange termijn belegging met beperkte liquiditeit, er bestaat een risico van kapitaalverlies en de inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.

€1,867 miljard
Kapitalisatie op 31.12.2019
126 vastgoedobjecten in 13 landen
Onroerend goed op 31.12.2019

Het belegd vermogen komt overeen met de omvang van het fonds. Dit belegd vermogen wordt berekend door de inschrijvingsprijs te vermenigvuldigen met het aantal uitstaande aandelen.

Inschrijvingsvoorwaarden
Vanaf € 1.090  (inclusief kosten en inschrijvingscommissie)
Inschrijving 100% online of via een adviseur
Download de Highlights van het 4e kwartaal 2019

CORUM: beleggen op maat met een award-winning marktleider.

"Mede dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, het bewezen track record en onze award-winning fondsen, kan CORUM de Nederlandse belegger verschillende investeringsmogelijkheden aanbieden."
Frédéric Puzin - CEO van CORUM
Het team van CORUM
De strategie van CORUM
Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn waarbij een risico op verlies van kapitaal bestaat door veranderingen in de vastgoedmarkten en valutakoersen. Inkomsten zijn niet gegarandeerd, deze zijn afhankelijk van de prestaties van het fonds. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De liquiditeit is beperkt, de beheermaatschappij garandeert de terugverkoop van de aandelen niet. En zoals bij elke investering zijn prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomstige prestaties.