Adecco
Zaltbommel - Pays-Bas
Kantoren
CORUM Origin
picto 5231 m²
picto AEM prijs 7.95M€
picto Ingebouwd 2009
picto Rendement 10.96%
picto Vaststaande toezegging 3.8 corum_front.years
picto Verworven op 15/06/2020
Gebouw

Het gebouw maakt deel uit van een portefeuille van twee kantoorgebouwen in Nederland. Het is gelegen in Zaltbommel, een stad met ongeveer 28.000 inwoners in het centrum van Nederland. Het werd in 2009 gebouwd als het Nederlandse hoofdkantoor van Adecco, dat zijn kantoren in Rotterdam, Utrecht en Den Bosch wilde combineren op een centrale locatie in de directe nabijheid van twee snelwegen die de grootste steden van Nederland met elkaar verbinden.

Het gebouw maakt deel uit van een dynamische tertiaire zone die bestaat uit een twintigtal kantoorgebouwen en een hotel met een congrescentrum en een restaurant.
 
Dit moderne en lichte gebouw met drie verdiepingen is perfect geschikt voor de behoeften van de huurder en biedt een cateringservice aan zijn medewerkers. Ongeveer 250 medewerkers werken er, voornamelijk in ondersteunende functies, die meer dan 150 Adecco-filialen in Nederland bijstaan.

De huurder
Adecco

Adecco is een Zwitserse internationale groep die gespecialiseerd is in uitzendwerk. Het is een van de 500 grootste bedrijven ter wereld en is aanwezig in meer dan 60 landen.

De groep vertrouwt op digitale en de nieuwste technologieën om de transformatie van vaardigheden te ondersteunen. Zo zal het bedrijf in 2017 "Aloha" creëren, de eerste virtuele assistent die zich bezighoudt met het zoeken naar een baan.

immeuble
carte
Download de datasheet van dit gebouw
CORUM Origin
Sinds de oprichting in 2012 heeft Corum Origin steevast meer dan 6% rendement op jaarbasis gegenereerd voor zijn klanten met een gediversifieerd vermogen in verschillende landen in de eurozone.