Gilead Sciences Europe Ltd
Stockley - Royaume-Uni
Kantoren
CORUM XL
picto 9078 m²
picto AEM prijs 50.8M€
picto Ingebouwd 2014
picto Rendement 6.76%
picto Vaststaande toezegging 4.7 corum_front.years
picto Verworven op 26/02/2020
Gebouw

Het kantoorgebouw is gelegen in Stockley, slechts 25 km ten westen van Londen en 5 km ten noorden van de luchthaven van Heathrow. Londen is met het openbaar vervoer in 40 minuten te bereiken.


Het bedrijfspand is gelegen in een bedrijvenpark waar ook bedrijven als Kuehne + Nagel, Verifone, Marks & Spencer, Toshiba etc. gevestigd zijn. Het gebouw werd opgeleverd in 1988 en volledig gerenoveerd in 2014/2015. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 9.000 m² en beschikt over 323 parkeerplaatsen.

De huurder
Gilead Sciences Europe Ltd

Het gebouw wordt volledig verhuurd aan één huurder, Gilead Sciences Europe Ltd, een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat zich bezighoudt met onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van geneesmiddelen. 

Het bedrijf werkte onder andere aan geneesmiddelen voor het Coronavirus. De eerste klinische studie van een door Gilead Sciences ontwikkeld onderzoeksgeneesmiddel, dat het Coronavirus zou kunnen behandelen, is gestart in de Verenigde Staten.

immeuble
carte
Download de datasheet van dit gebouw
CORUM XL
Corum XL, opgericht in 2017, is de eerste SCPI die in de eurozone en daarbuiten is geïnvesteerd. Bij CORUM XL wordt opzoek gegaan naar gedegen vastgoed wereldwijd, met uitzondering van Frankrijk, welke op termijn sneller meer waard wordt. Het indirecte rendement kan hierdoor hoger zijn.