Llyods Bank
Leeds - Royaume-Uni
Retail
CORUM XL
1688 m²
AEM prijs 12.7M€
Ingebouwd 2015
Rendement 6.41%
Vaststaande toezegging 10.7 corum_front.years
Verworven op 12/11/2019
Gebouw

CORUM XL heeft een commercieel pand verworven in Leeds, de op twee na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk qua inwoneraantal. Met meer dan 1,8 miljoen inwoners in het hele metropoolgebied en de voorsteden is het ook een van de belangrijkste financiële, professionele en commerciële centra van het land en geniet het dus in alle opzichten van een uitstekende dynamiek.

Het gebouw, met zijn karakteristieke witte gevel, ligt in een drukke voetgangersstraat in het hart van de stad en herbergt een filiaal van Lloyds Bank, een van de belangrijkste banken van het land. Het gebouw ligt op loopafstand van het station en in de nabijheid van de modezaken Zara, JD Sports M&S en Footlocker, waardoor het direct aantrekkelijk is.

Met een nieuwe hogesnelheidslijn, H2S genaamd, die over tien jaar Leeds met Londen zal verbinden, zijn de vooruitzichten voor economische dynamiek in de regio zeer hoog. Temeer daar het gelegen is op het kruispunt van grote snelwegen, en ook profiteert van een internationale luchthaven, Leeds Bradford.

De 1.688 m² bruto vloeroppervlakte is volledig verhuurd aan Lloyds Bank, op een in augustus 2030 aflopende huurovereenkomst. Lloyds Bank is verantwoordelijk voor alle nutsvoorzieningen en werken, en in 2015 heeft Lloyds Bank het pand volledig gerenoveerd om het weer in zijn oude glorie te herstellen.

Het investeringsvolume bedraagt € 12,8 miljoen voor een rendement van ongeveer 6,41%.

De huurder
Llyods Bank

Llyods Bank a installé dans l'immeuble son unique agence de Leeds. Elle a choisi de fermer toutes les autres agences pour regrouper tous ses services au sein de notre propriété et ainsi mutualiser ses offres au même endroit pour tous les habitants. Avec une capitalisation de 47 milliards de livres, le groupe bancaire est le premier en Angleterre. Il détient une grande partie des comptes bancaires et des prêts des particuliers et des entreprises.

Download de datasheet van dit gebouw
CORUM XL
Corum XL, opgericht in 2017, is de eerste SCPI die in de eurozone en daarbuiten is geïnvesteerd. Bij CORUM XL wordt opzoek gegaan naar gedegen vastgoed wereldwijd, met uitzondering van Frankrijk, welke op termijn sneller meer waard wordt. Het indirecte rendement kan hierdoor hoger zijn.