K-Citymarket
Hämeenlinna, Kajaani - Finlande
Retail
Corum Origin
19411 m²
AEM prijs 38.116M€
N.V.T.
Rendement 8.1%
Vaststaande toezegging 6.9 corum_front.years
Verworven op 23/05/2019
Gebouw

Deze twee K-Citymarket hypermarkten met een totale oppervlakte van 19.411 m2 bevinden zich in Finland.

De eerste bevindt zich in Hämeenlinna, een stad met 68.000 inwoners en hoofdstad van de regio. Het ligt dicht bij het stadscentrum en profiteert van een aantrekkelijke locatie waar winkels (Goodman, Tavastia, Tokmanni, enz.), kantoren en woningen gemengd zijn.

De tweede K-Citymarket heeft ook een bevoorrechte ligging ten zuiden van de stad Kajaani (37.000 inwoners). Het is gelegen in een residentiële en commerciële wijk in de buurt van woonwijken: stadhuis, stadstheater en marktplein. Het werd voor het laatst gerenoveerd in 2017.

Deze twee winkels bevinden zich in ontwikkelingsgebieden, in de nabijheid van de stadscentra en de plaatsen waar de consumenten wonen, en bieden hen een potentiële klantenkring van eerste keuze.

De overname van deze twee hypermarkten bedraagt € 38,1 miljoen inclusief alle kosten en genereert een zeer goed rendement van 8,10%. De huurder van de K-Citymarket heeft zich verplicht de huur voor nog eens 6,9 jaar te betalen.

De huurder
K-Citymarket

K-Citymarket is een Finse supermarkt/hypermarktketen van de Kesko Oyj-groep. Met meer dan 80 winkels is de keten gevestigd in 58 verschillende steden. De Kesko Oyj Groep is de tweede grootste retailer in Finland met een marktaandeel van 36%. De groep van ongeveer 23.000 medewerkers heeft meer dan 1.800 winkels, voornamelijk in Noord- en Oost-Europa.

Het bedrijf is actief in verschillende sectoren: woning- en speciale producten, de bouw (bouw en renovatie) en de automobielsector.

In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van meer dan 13 miljard euro.

Download de datasheet van dit gebouw
Corum Origin
Sinds de oprichting in 2012 heeft Corum Origin steevast meer dan 6% rendement op jaarbasis gegenereerd voor zijn klanten met een gediversifieerd vermogen in verschillende landen in de eurozone.