Oulu - Finlande
Retail
Corum Origin
4502 m²
AEM prijs 7.751M€
Ingebouwd 2016
Rendement 7.22%
Vaststaande toezegging 6.5 corum_front.years
Verworven op 19/06/2019
Gebouw

CORUM Origin neemt een winkel over die verhuurd wordt onder de vlag van XXL Sports & Outdoor. CORUM Origin verhuurt al een winkelruimte aan de leider in de avontuurlijke sport in de buurt van Pori in Finland. Deze nieuwe aanwinst is gelegen in Oulu, de hoofdstad van Noord-Finland, de 4e grootste stad van het land qua inwoneraantal.

De winkel is in 2016 gebouwd in het grootste winkelgebied van de regio ten zuiden van de stad en is strategisch gelegen met een snelle toegang over de weg op minder dan een kilometer van het stadscentrum van Oulu, een stad met meer dan 200.000 inwoners.

Limingantulli, het winkelgebied waar de winkel zich bevindt, is de thuisbasis van een twaalftal consumenten- en fastfoodketens (McDonald's, Subway, etc.), die zorgen voor een zeer goed verkeersniveau.

XXL Sports & Outdoor, een Noors merk dat sinds 2014 in Finland is gevestigd, is een van de populairste sportwinkels in de Scandinavische landen met een van de meest fenomenale groeicijfers onder de sportketens.

Verworven voor € 7,751 miljoen is de opbrengst van de winkel 7,22% na aftrek van alle kosten. XXL Sports & Outdoor verbindt zich ertoe zijn huur te betalen voor een periode van 6,5 jaar. Onder de voorwaarden van de huurovereenkomst vallen alle werkzaamheden met betrekking tot de structuur van de winkel onder de verantwoordelijkheid van het merk.

De huurder

XXL Sports & Outdoor, een bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Oslo, is de grootste keten van sportartikelenwinkels in de Scandinavische landen. De keten, die al aanwezig is in Noorwegen, Zweden en Oostenrijk, is in 2014 in Finland aangekomen en heeft nu 13 warenhuizen in het gebied met een marktaandeel van 17% in 2018. Het concept van het bedrijf is eenvoudig: hun klanten hoogwaardige sportproducten aanbieden tegen lage prijzen.

Download de datasheet van dit gebouw
Corum Origin
Sinds de oprichting in 2012 heeft Corum Origin steevast meer dan 6% rendement op jaarbasis gegenereerd voor zijn klanten met een gediversifieerd vermogen in verschillende landen in de eurozone.