Vastgoedportefeuille

Belangrijkste cijfers

126 immeubles

présents dans 13 pays de la zone euro

242 locataires

issus de milieux professionnels diversifiés

8,13 années

durée ferme moyenne des baux restant à courir

41%
Kantoren
30%
Winkels
14%
Hotel
9%
Industrie
5%
Logistiek
1%
Gezondheidszorg
52%
Kantoor
39%
Winkels
8%
Industrie
1%
Hotels

CORUM Origin


CORUM Origin, opgericht in 2012, belegt in vastgoed in de eurozone en is veelvuldig bekroond om zijn internationale prestaties. Deelname vanaf €1.090 (incl. alle kosten).

Bruto dividend uitgekeerd in 2019: 6,25%* (exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel)

CORUM XL


Sinds de oprichting in 2017 investeert CORUM XL in vastgoed wereldwijd (excl. Frankrijk). Vanaf €189 (incl. alle kosten) kunt u in dit veelbelovende fonds investeren.

Bruto dividend uitgekeerd in 2019: 6,26%*

*Bruto dividend: een percentage van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders, vóór Franse en buitenlandse belastingen, exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel in het jaar 2019. De aankoop van CORUM aandelen is een vastgoedinvestering: het is een lange termijn belegging met beperkte liquiditeit, er bestaat een risico van kapitaalverlies en de inkomsten zijn niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.
Volledig in-house vastgoedbeheer
CORUM stelt u in staat om vastgoedeigenaar te worden zonder de lasten van vastgoedbeheer en huur management. Ons toegewijde in-house team zorgt ervoor dat het vastgoed in optimale staat is en er een lange termijn relatie met de huurders wordt opgebouwd.
Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn waarbij een risico op verlies van kapitaal bestaat door veranderingen in de vastgoedmarkten en valutakoersen. Inkomsten zijn niet gegarandeerd, deze zijn afhankelijk van de prestaties van het fonds. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De liquiditeit is beperkt, de beheermaatschappij garandeert de terugverkoop van de aandelen niet. En zoals bij elke investering zijn prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomstige prestaties.
CORUM. Beleggen op maat.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op via
020 237 1910
 
Een adviseur belt u terug
Ontvang alle documentatie