Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Nieuws

 • Nieuws Corum 12-03-19

  Beleggen bij CORUM: Recordprestaties voor CORUM Origin en CORUM XL

  Acht jaar na zijn oprichting is de onafhankelijke beheermaatschappij CORUM uitgegroeid tot leider op het gebied van vastgoedbeleggen in Frankrijk door zijn klanten producten aan te bieden die afgestemd zijn op hun behoeften. Deze positie is verkregen via continue innovatie ten dienste van de beleggers; CORUM keert het inkomen uit hun belegging maandelijks uit, biedt hen de mogelijkheid om hun inkomsten in nieuwe aandelen te herbeleggen en om in hun eigen tempo te kunnen sparen in de vorm van een geplande betaling van minimaal € 50 per maand...

  Vervolg lezen

 • Les Echos 12-03-19
  Les Echos

  Vastgoedfonds: een in waarde stijgende belegging

  BELEGGING // Het rendement op vastgoedaandelen daalt in de meeste gevallen, maar een aantal bedrijven genereert juist stijgende rendementen. Een uitleg.

  Vervolg lezen

 • L'expansion 21-02-19
  L'expansion

  SCPI: het geheim van de nieuwe ster onder de vastgoedfondsen

  4,35% in 2018, wie kan het beter? Sinds enkele jaren realiseren SCPI’s (Sociétés civiles de placement immobilier, vastgoedfondsen) de hoogste rendementen, met een resultaat van 4,43% in 2017 en 4,35% in 2018.

  Vervolg lezen

 • Business Immo 20-02-19
  Business Immo

  France's SCPIs set out to conquer Europe

  French SCPI real estate funds (société civile de placement immobilier), mainly designed for private savers, have invested €7.1bn outside the nation in the last five years, according to a study by fïind benchmark group MeilleureSCPI.com. Business Immo Europe spoke to some of the leading SCPI managers to understand their growing appetite for real estate beyond the borders of the 'Hexagone'.

  Vervolg lezen

 • Nieuws Corum 08-06-17

  Recente nieuwsberichten

  Corum heeft in Hoofddorp het kantoor van FedEx voor 47,6 miljoen euro gekocht van AM Alpha.

  Vervolg lezen